ANPASSADE GARDEROBER

Skräddarsydda garderober är ett intressant alternativ för människor som behöver utnyttja utrymmet i huset och vill att helheten ska överensstämma med andra möbler och inredning. Denna lösning fungerar främst i rum med snedställningar, urtag eller helt enkelt i små lägenheter. I Stockholm och andra städer i Sverige baseras sådana tjänster på branscherfarenheten och modern utrustning från moderna snickeributiker.

TA EN NÄRMARE TITT PÅ SKRÄDDARSYDDA GARDEROBER

Det finns många möjligheter. Beslutet att köpa skräddarsydda möbler ger dig mycket frihet. Naturligtvis är inte ens en sådan lösning perfekt, men för vissa kunder är det bästa möjliga alternativet.

Till exempel, när du investerar i att bygga din egen garderob, bör du överväga att köpa en skräddarsydd garderob:

  • ett urtag, dvs. utrustat med en sidovägg och skjutdörrar. Denna modell kallas också en inbyggd garderob; dess struktur kan utformas på vilket sätt som helst, vilket gör att möblerna kan anpassas helt till köparens individuella behov;
  • klassisk med skjutdörrar – det här alternativet tilltalar främst människor som har ett separat utrymme i huset (t.ex. hela rummet) för en garderob;
  • hörn – sådana möbler gör det möjligt att använda utrymmet även i anpassningsvärda rum;
  • externa, dvs. fristående – oftast finns de i lägenheter med ett stort öppet utrymme, så kallade öppet utrymme.

Möjligheterna till skräddarsydda (inbyggda) skåp när det gäller rymdutveckling är nästan obegränsade, men man bör komma ihåg att sådana monterade system inte kan flyttas som standard. Dessutom tillåter inte skjutdörrar att hela möbelinnehållet exponeras, så det gör det svårt för två personer att använda garderoben samtidigt. Men med många fördelar tar dessa mindre besvär vanligtvis baksätet.

STOCKHOLM: DÄR DU KAN SE FÄRDIGA MÖBLER

Innan du bestämmer dig för detaljerna i konstruktionen av en skräddarsydd garderob är det värt att klargöra dina preferenser. Huvudfokus här är vilken stil och färger du föredrar, hur mycket utrymme i huset eller lägenheten du vill avsätta för en möbel.

Det är också värt att fråga snickaren om hans projekt i Stockholm och dess omgivning samt om vad som för närvarande skapas i snickeributiken. Det finns då ett alternativ att du kommer att kunna se hur individuella lösningar presenteras i praktiken. Vi får ofta kunder som har sett specifika möbler hos sina släktingar eller vänner och som också vill ha liknande. Då är det värt att förbereda information om vilket material skåpens kroppar och dörrar är gjorda av, vilka beslag och möbeltillbehör som användes. På grundval av detta skapas individuella lösningar.

SÖK HJÄLP AV EN SPECIALIST

Att välja rätt garderobsmodell efter storlek är nu en frihet att utforska många möjligheter, skräddarsydda efter dina behov och budget. Dessutom visar vart och ett av våra projekt att kunderna väljer medvetet, tack vare vilken effekten alltid är tillfredsställande – funktionella interiörer i en estetisk miljö.

Kontakta oss som din snickare i Stockholm!