EN SNICKARE SOM DEKORERAR TERRASSER MED TRÄGOLV

Ett trägolv är en solid lösning som också är mycket elegant och kan komplettera många inredningsstilar. Denna typ av golv ska tillverkas av en snickare – då kan kunden vara säker på att effekterna av arbetet blir helt tillfredsställande för honom. Trä och träbaserade material ser bra ut inomhus men kan också användas på terrassen. Kompositplattor är billiga och är relativt enkla att installera. Vad är värt att veta om detta material?

EN SNICKARE FRÅN STOCKHOLM MED KOMPOSITBRÄDOR

Terrassgolvet är utsatt för de skadliga effekterna av många yttre faktorer. Av denna anledning bör den vara gjord av ett slitstarkt material som också kommer att vara estetiskt tilltalande. Ett kompositkort är en bra idé som inte bara kombinerar dessa funktioner utan också är särskilt dyr. Det är värt att veta om brädor av denna typ som:

 • materialet är en kombination av naturliga råvaror och syntetisk polyeten,
 • bambu används som fyllmedel, vilket avsevärt sänker priset,
 • brädans bindemedel är HDPE-polyeten, dvs ett material från bearbetning av plastförpackningar. Detta är ett av de mest intressanta exemplen på avfallshantering och återvinning.

Kompositbrädor ser inte bara snygga ut, de är också hållbara. I tider med hög ekologisk medvetenhet är det mycket viktigt. I Stockholm, som i andra stora städer, lägger fler och fler människor stor vikt vid frågor som rör vård av den naturliga miljön, så samtida snickeri är en av de goda riktningarna.

TRÄGOLV MED WPC OCH DESS FÖRDELAR

Användningen av en kompositplatta på en terrass har många fördelar. Följande är de viktigaste av dem.

 • Parkettens motståndskraft mot mekaniska skador, vilket är resultatet av användningen av syntetiska material under produktionen av brädor.
 • Kompositerna attackeras inte av insekter och gnagare, så ytan kan hålla i flera år.
 • Lätt att hålla golvet rent.
 • Dessa typer av brädor ruttnar inte och är motståndskraftiga mot fukt.
 • Monteringen är inte särskilt komplicerad, så projektet kan slutföras snabbt.
 • Underhållet av sådana golv är inte särskilt krävande – det finns inget behov av att impregnera dem med speciella preparat.
 • Ett stort urval av färger och mönster, så att alla kan hitta en lösning som helt uppfyller deras behov.
 • Hög motståndskraft mot ogynnsamma väderförhållanden.
 • Ekologisk aspekt relaterad till produktion av materialet.
 • Det faktum att brädorna ser väldigt smakfulla ut.

När man bestämmer sig för att installera ett golv av kompositbrädor på terrassen är det värt att ta råd från en snickare. Han kommer säkert att utöka detta ämne och lista ännu fler fördelar, berätta också om eventuella olägenheter.

ARRANGEMANG AV UTRYMME PÅ TERRASSEN

Terrassen är en plats där du kan koppla av. Av denna anledning bör dess arrangemang vara genomtänkt och anpassat till behoven hos människor som kommer att använda det i framtiden. Golvtypen är mycket viktig, men möblerna är det också. Fåtöljer och soffor av korg är intressanta lösningar – de kombinerar funktionerna i bra design och ekologi. Ett lite annorlunda men lika intressant alternativ är trädgårdsmöbler av tungt trä. De ser bäst ut på terrasser med ett stort område.

SPECIALISTSTÖD

Om du är osäker eller har frågor som rör din terrass, fråga en specialist, i detta fall en snickare. Dra nytta av många års erfarenhet av proffs. Detta är ett bra sätt att ha en terrass som passar perfekt in i ditt hem och din trädgård.

Kontakta oss som din snickare i Stockholm!