Skåpmakare med kropp och själ

Numera, när snickare måste hävda sig gentemot med stora möbelaffärsjättar och ett stort antal mindre möbelleverantörer online, blir det allt viktigare att representera dina egna värderingar, kommunicera med omvärlden och att övertyga människor om dem. Eftersom en möbelsnickare kan erbjuda mycket som onlinevärlden inte kan och endast kan hittas i begränsad utsträckning i stora möbelaffärer: Vi talar om passionen för jobbet, regionalitet och den globala inställningen till råvaror och produktion, kompetent rådgivning och skapandet av unika föremål och drömhus som är skräddarsydda efter kundernas individuella behov.

Snickerihandeln – en hjärteaffär

Våra kunder kan lita på vårt hantverk. Allt vi gör, görs med glädje och passion. Att gå från råvarorna steg för steg till de färdiga möblerna och äntligen se vad du själv har skapat, det är det som gör vårt jobb så spännande. Kundernas lysande ögon och beröm för det utförda arbetet gör naturligtvis resten.

För miljön

Långa transportvägar, komplexa förpackningar, importerade varor – allt detta har en negativ inverkan på vår miljö och du kan undvika allt detta om du gör dina möbler direkt från din lokala snickare i Stockholm. Vi använder endast material från lokala jordbrukare och de Svenska skogarna. Dessa råvaror bearbetas till enskilda möbler i vår egen verkstad och levereras till våra kunder.

Dags för våra kunder

Hos oss är du inte några klick från din nya möbel – och det är bra. Vi tar oss tid och svarar på dina behov i ett individuellt första möte. Du kommer också att vara involverad i planeringsprocessen så att vi kan göra ditt drömhem till verklighet tillsammans.

Personliga unika föremål

Sist men inte minst är det förstås det unika med möblerna som skiljer vår snickare i Stockholm från de stora möbelbutikerna. Hos oss får du individuella möbler efter mått. Det betyder att du inte hittar ditt kök i nästa hus eller hos vänner. Våra unika bitar kommer att inspirera dig. Övertyga dig själv i vårt galleri med levande idéer som redan har implementerats!