SKRÄDDARSYDDA GARDEROBER, FÖR EFFEKTIVARE FÖRVARING

Små rum, vindvinklar, valv och andra svårigheter relaterade till väggarrangemang kan orsaka många problem när man börjar arrangera en viss inredning. I sådana situationer är en investering i skräddarsydda möbler, dvs. garderober och andra, beroende på behoven, en fördelaktig lösning. Tillgången på råvaror, ett brett urval av dekorationer och hållbarheten hos de färdiga byggnaderna är bland de många fördelarna. I Stockholm och många andra städer kan du använda tjänsterna från ansedda snickarverkstäder. Våra kunder uppskattar också denna form av inredning i sina hem.

ANVÄNDNING AV GARDEROBER PÅ LOFT

Vindsvåningar är lägenheter som skapats som ett resultat av utvecklingen av utrymmen i industriella lokaler, som redan inaktiva fabriker eller lager. Loft kallas också interiörer färdiga i enlighet med antagandena om den industriella stilen, där är det ett öppet utrymme och högt i tak. Att ordna ett loft ser ut som en ganska enkel uppgift, men i praktiken visar det sig vara mer komplicerat. Att placera möbler över ett stort område på ett sådant sätt att man upprätthåller en balans mellan den praktiska användningen av rummet och dess estetik kräver flera överväganden.

Skräddarsydda garderober är möbler som är oersättliga på loften. Du kan använda dem för att utveckla den bredaste väggen och skapa en slags garderob, du kan också fylla i mindre urtag, som det hittills inte fanns några idéer om. Det är värt att överväga lösningar som:

  • en inbyggd garderob. Möbler med en sådan struktur ser bra ut på platser med ett stort område;
  • fulla, fristående garderober – detta alternativ i samband med ett loft kan verka inaktuell, eftersom det kan verka för universellt; Denna lösning har dock många fördelar – sådana möbler kan flyttas när du vill ordna ett separat vardagsrum, sovrum eller barnrum senare.

Loft är dock inte den enda typen av lägenheter där skräddarsydda garderober är perfekta.

EN LITEN LÄGENHET I STADEN PÅ EXEMPLET MED STOCKHOLM

Skräddarsydda garderober väcker ständigt intresset hos ägare av små lägenheter, vilket också syns i vissa av våra projekt. Utvecklingen av ett sådant utrymme kan vara svårt, särskilt när det gäller att matcha färdiga lösningar till individuella behov. Skräddarsydda system möjliggör full användning av utrymmen. Alternativen som förtjänar uppmärksamhet är:

  • garderober med förvaringsutrymme och skjutdörrar – närvaron av ytterligare förvaringsutrymme bör tilltala ägarna till typiska ”studior”, den dörr som inte öppnas sparar plats;
  • Hörngarderober kan sättas in i även mycket ovanliga urtag. De kan utformas för att passa den framtida användarens individuella behov.

Om du har svårt att fatta ett slutgiltigt beslut är det bäst att söka expertråd. En erfaren snickare kommer snabbt att föreslå optimala lösningar.

Kontakta oss som din snickare i Stockholm!