Trappan som den största möbeln

Du går in i ett hus och vart ser du först? Inte sällan väcker trappan uppmärksamhet eftersom den tar mycket utrymme på grund av sin storlek. Detta gör det till det största möbeln som finns i de flesta hem, vilket bör beaktas vid planeringen. Anställ en snickare för att få din unika och alldeles egna trappdesign.

Speciellt av denna anledning är trappans design väldigt viktig eftersom den främst formar stilen på ditt hem. Fristående och vikta trappor är särskilt lämpliga för en inredningsstil som kräver tydliga linjer. Tresteg ser särskilt elegant ut i kombination med glas och rostfritt stål. Utgående trappor som ”sticker ut” från väggen utan synliga fästelement och vid behov även utan räcke, inspirerar purister.

Oavsett vilken trappa du väljer: Du kan vara säker på att med oss som din kontakt får du de bästa råden. Och om du inte är helt säker än så hjälper vi dig gärna med våra egna idéer och inspirerar dig så du kan hitta din ”perfekta” trappa.

Det finns många sätt att integrera en trappa i ditt hus – vi som professionella snickare hjälper dig gärna att fixa exakt den trappan som du vill ha.